House Renovation, Christchurch
Stage 2: Guest Ensuite, Guest Lounge, Media Room

Guest ensuite:
The vanity top and bowl are custom designed and were manufactured from Corian to create a completely seamless look

Upstairs Guest Lounge:
The bookcase features a 3 metre high sliding panel with fabric upholstered panelling. The sliding panel design is multi-purpose to suit the use of the space as either a lounge/rumpus room as well as an additional guest bedroom, and is concealed behind the bookcase providing an open view into the kitchen living space below.

The media room:
The screen was imported and came with very specific installation instructions that had to be incorporated into the design and detailing. There are lots of hidden drawers and cupboards within the surrounding cabinetry to accommodate the various media equipment, the cove lighting houses RGB LED lighting, and the wall hung poster light boxes are solid walnut.
BEFORE PHOTOS ON www.houzz.com