St James Court, Christchurch, Apartment Renovation (2007)

This was a renovation of an inner city apartment. I designed and project managed the entire build for this project over a 6 month period whilst the clients were overseas.

Bathroom:
The client brief for their bathroom was to change the plumbing layout with the addition of a new hot water cylinder. The new plumbing was successfully hidden by building out two half height walls and creating shelf recesses with mirror cabinetry above the vanity. This new bathroom included a mateluxe glass sliding panel which allows additional light into the space.

Study:
The client brief for this room was a his and hers desk/office space with plenty of storage. The design features a fabric pinboard along the back wall, lighting above and all powerpoints and cables are completely hidden. The new study also has sliding door panels which allow the space to completely open up to the living area if required.
The cabinetry is finished in European Ash veneer.
BEFORE PHOTOS ON www.houzz.com